Over ons

Rahal Food Trade

Rahal Food Trade werd opgericht in Nederland in 2017. Als leverancier van Extra Native Olijf Olie en vele andere producten uit Syrië, merkten we snel op dat de promotieproducten die in de voedingsindustrie zijn gevonden, redundant zijn. Om ons te onderscheiden, hebben we besloten om een ​​van de eerste en meest unieke lijnen van Syrische levensmiddelen in Nederland, België en andere Europese markten te introduceren.

Door de overweldigende positieve reactie op deze nieuwe en innovatieve lijn ontstond er iets dat  definieert wie wij vandaag de dag zijn.

Rahal Food Trade wil een leider zijn in het aanbieden van enkele van de lekkerste, unieke en meest hoogwaardige levensmiddelen die beschikbaar zijn. Wij zijn trots op het aanbieden van deze hoogwaardige producten die spannend zijn om te tonen en ondersteund worden door onze uitstekende klantenservice.

Als u al een klant bent van Rahal Food Trade, bedanken wij u voor uw verdere zaken en ondersteuning. Als u nog geen klant bent, willen wij u graag uitnodigen om ons de gelegenheid te geven om u te laten zien waarom we anders zijn dan de rest.