Diensten

Wij zijn gepassioneerd in alles wat we doen en trots op onze inzet voor onze ethos:

“BELOOFDE KWALITEIT, KWALITEIT GELEVERD”

Wij leveren aan de toonaangevende hotelketens en cateraars in de regio en zijn de meest vertrouwde bron voor restaurantkoks geweest, door  onze efficiëntie in overeenstemming te brengen met de groeiende eisen, een uitgebreid aanbod en een toegewijde dienstverlening.

  • Rahal Food Trade-magazijn en distributievoorzieningen zijn momenteel in Aalsmeer gevestigd.
  • Rahal Food Trade is trots op het hebben van een bekwaam, betrouwbaar team van medewerkers die alles van kwaliteitscontrole van zendingen, leveringen en goederenvervoer volledig kunnen beheren om ervoor te zorgen dat aan de vereisten van de klant worden voldaan bij elke bestelling.
    Zij zijn de waardevolste toevoeging; bezitten een uitgebreide kennis van ons assortiment en zijn erop gericht om de beste service en ondersteuning te leveren aan al onze gewaardeerde klanten.
  • Ons team is goed bekend met alle voedselveiligheidseisen, zodat voedsel in de primaire staat wordt behouden en tegelijkertijd garandeert dat de goederen goed zijn op tijd, met strikte naleving van de richtlijnen en beginselen van HACCP en kwaliteitsnormen.
  • Om te voldoen aan de groeiende vraag naar ingevoerde voedingsmiddelen en drankproducten, zal Rahal Food Trade zijn vleugels uitspreiden om aan uw vragen en verwachtingen te voldoen.